Configure

your future office


  1. Loading 0%

Dank voor uw aanvraag. De Tetris configurator laat jammer genoeg niet toe om een simulatie uit te werken voor uw situatie.

Dit betekent natuurlijk niet dat wij geen interesse hebben in uw vraag. Mogen wij U daarom vriendelijk verzoeken om uw contactgegevens HIER in te vullen of om contact op te nemen met Jones Lang LaSalle op +32 (0)9 233 86 00 om jullie aanvraag verder te behandelen.

Dank voor uw begrip.

Banimmo ontwikkelde voor u de deze handige tool. Een vragenlijst helpt u om uw wensen en noden te bepalen. Uit de vraagstelling zal blijken dat niet enkel de CEO en de CFO de belangrijke beslissingsnemers op het vlak van vastgoed zijn, maar steeds meer ook de HR-director.

Met de ‘Configurator’ krijgt u, als eindgebruiker, een duidelijk zicht op uw behoeften. Op basis daarvan bepaalt u de indeling en grootte van uw pand. Het Tetris Business Park Ghent wordt immers volledig ‘op maat’ gebouwd maar niet op risico.

start

start

start

Stap 1

0

Stap 2

0

Stap 3

0

Stap 4

0

Resultaat

0

Start

Vul eerst het aantal werknemers in, op basis waarvan de configurator de noodzakelijke oppervlakte zal bepalen.Vul een geldig aantal in.

Offices / Others

Bepaal hoeveel werknemers er kantoorruimte nodig hebben.

Office
00
Others
00

Vul een geldig aantal in.

Sedentary / Nomad

Door het ‘Nieuwe Werken’ is niet iedereen altijd fysisch aanwezig. Bepaal hoeveel medewerkers een vaste plaats nodig hebben (Sedentary) en hoeveel met een flexibele werkplek (Nomad) verder kunnen.

Sedentary
00
Nomad
00

Open / Closed

Door het gebruik van landschapskantoren kunt u plaats besparen. Bepaal de opdeling tussen landschapskantoren (OPEN) en individuele werkplaatsen (CLOSED) voor de berekening van de totale noodzakelijk oppervlakte.

Open
00
Closed
00

Talking / Thinking

Hoeveel mensen hebben nood aan een dynamische omgeving waar ideeën worden uitgewisseld?

Vergaderruimte voor 00 personen

Resultaat

Duidt aan welke functies U hier bovenop wenst.

Restaurant voor 00 personen

Vul een geldig aantal in.

More info

+32 (0)9 233 86 00

info@tetrisbusinesspark.be

Voltooien

Gelieve uw gegevens in te vullen en wij sturen uw oplossing.

×